OTROŠKE ZOBNE ŠČETKE

PARO JUNIOR

MAJHEN JUNAK, KI SE NE ZLOMI

Izjemno upogljiv, elastičen ročaj, mehke ščetine in majhna glava. To so glavne prednosti otroške ščetke Paro Junior, s katero je vsakodnevno ščetkanje zob velika zabava.

SUPER PROŽNA, SUPER UPOGLJIVA

Super elastičen ročaj zagotavlja izjemno zaščito dlesni majhnih junakov. Zaradi ergonomsko oblikovanega držala in nedrsečega materiala se Paro Junior odlično prilega v otroško roko.

TEMELJITO ČIŠČENJE ZOB

Optimalno število snopov ščetin, majhna glava in zaobljene ščetine, ki so na vrhu podaljšane, naredijo čiščenje enostavno, tudi v najtežje dostopnih kotičkih ustne votline.

VELIKA ZABAVA

Paro Junior ščetka, ki je nežna do dlesni, bo napravila čiščenje zobkov v veliko zabavo, h kateri se bodo vaši otroci radi vračali.

PARO S27

Mini verzija klasične uspešnice PARO CLASSIC – 2 ščetki v 1.
Majhna, zaobljena glava in ozek vrat ščetke sta prilagojena otrokom. Z njo je čiščenje najtežje dostopnih prostorov ustne votline povsem enostavno.

KVALITETA JE V ŠČETINAH

Mehke in zaobljene najlonske ščetine visoke kakovosti temeljito odstranjujejo zobne obloge.

TUDI OTROCI LAHKO IZBEREJO SVOJO IDEALNO KONICO

Že priložena čopasta ščetka na ročaju (2v1) je prikladna kot dodatna pomoč za čiščenje okrog fiksnega ortodontskega aparata, pa tudi za masažo dlesni in čiščenje težko dostopnih prostorov. Izbirate lahko med dodatnimi konicami in si sestavite svoj idealni set.

BREZ KONICE PRIMERNA TUDI ZA VRTCE!

PARO ORTHO BRUSH

ZDRAV NASMEH, USMERJEN V PRIHODNOST

Znano je, da je skrb za ustno higieno v času nošenja ortodontskega aparata ključnega pomena za kasnejši zdrav nasmeh. Za ta namen uporabite le najkvalitetnejše izdelke.

BREZ NAPORA DO POPOLNE HIGIENE

Ščetka Paro Ortho Brush ima posebno oblikovan prerez ščetin v obliki črke V. Tako zagotavlja kar najlažje in najučinkovitejše čiščenje okrog fiksnega ortodontskega aparata.

PARO BABY

ZOBNA ŠČETKA ZA DOJENČKE IN OTROKE, MEHKA

Zobna ščetka, primerna predvsem za otroke od 0 do 4 let.

Paro otroška zobna ščetka je posebej razvita za uporabo od prvega zobka naprej. Ščetka, ki ima kompaktno in majhno glavo z zaobljenimi in izjemno občutljivimi ščetinami, je nežna za dlesni in staršem omogoča nežno, optimalno čiščenje zob. Polje belih ščetin označuje velikost graha zobne paste, ki jo je treba uporabiti. Ščetke so na voljo v dveh barvah.

IZBERITE OTROŠKO ŠČETKO

PARO JUNIOR

Zobna ščetka za otroke, soft

S27

Zobna ščetka za otroke, soft

ORTHO BRUSH

Zobna ščetka za otroke, primerna za ortodontske aparate

PARO BABY

Zobna ščetka za dojenčke in otroke od 0 do 4 let.